BUBUR ROTI
bahan bahan:
BHN A
4/5 keping roti
1 1/2 cawan susu cair
1/2 cawan susu pekat
rendam roti ngan susu hingga kembang dan penyek2kAN
BHN B
2 sudu besar margerin
2 biji telur
1 sudu besar esen vanila
BHN C
1 sdb tepung kastard di campurkan dgn 3/4 cawan air
sedikit pewarna klu suka.
cara cara:
masak bahan A & B dengan api kecil. dalam 10m. campurkan bhn C. kacau sehingga sebati dan dah agak pekat seperti dlm gambar tu angkat dan sejukkan.
boleh di makan wat sarapan pagi.
boleh juga di makan sejuk
4/5 keping roti
1 1/2 cawan susu cair
1/2 cawan susu pekat
rendam roti ngan susu hingga kembang dan penyek2kAN
BHN B
2 sudu besar margerin
2 biji telur
1 sudu besar esen vanila
BHN C
1 sdb tepung kastard di campurkan dgn 3/4 cawan air
sedikit pewarna klu suka.
cara cara:
masak bahan A & B dengan api kecil. dalam 10m. campurkan bhn C. kacau sehingga sebati dan dah agak pekat seperti dlm gambar tu angkat dan sejukkan.
boleh di makan wat sarapan pagi.
boleh juga di makan sejuk
Tiada ulasan:
Catat Ulasan